Kako sam nastao?

Povijest moto kluba

Moto klub ''Dvije rote“ Konavle službeno je osnovan 20. 03. 2000. godine u Čilipima, u caffe baru ZZ. Od tada je prepoznat kao ozbiljna Udruga koja promiče moto kulturu u svojoj regiji  i šire. Dosad smo  organizirali više međunarodnih  Motorijada i  Winter party-a, gostovali  u svim većim centrima u Hrvatskoj, BIH, Sloveniji, Austriji, Italiji, Albaniji, Makedoniji, Grčkoj ... i svugdje smo srdačno primljeni  i prepoznati kao Klub čiji članovi žele uspostaviti  trajna prijateljstva sa svojim domaćinima. Naši članovi u svakoj prilici ističu regiju iz koje dolaze, a goste nastojimo upoznati s ljepotama cijelog našeg kraja.

Članovi su vlastitim radom  uredili klub na adresi Levata bb u Čilipima, a trenutno su aktivni radovi na uređenju i raščišćavanju drugog dijela kuće Levata, koja će se u dogledno vrijeme pokriti  krovom.

Klub je organizator tradicionalnog  blagoslova motora Dubrovačko-neretvanske županije, raznih edukativnih akcija u suradnji s Policijskom upravom Dubrovnik, Domom zdravlja Dubrovnik,  Auto školom Dubrovnik i drugim institucijama,  a sve u cilju što bolje edukacije mladih vozača motociklista i njihovog  uključivanja  u promet.

Klupski projekt je i rujanska utrka karića za „Veliku nagradu Konavala“ koja se, na pisti u Komajima, redovito održava od 2010. godine.

Suorganizatori smo biciklističkih utrka ''Istraži Konavle“  i ''100 kilometara kroz Konavle“ u svojstvu osiguravanja trase i putova, te pratnje natjecatelja i tehničke potpore.

Redovito  putujemo,grupno ili individualno, na različite Moto susrete drugih organizatora. Uvijek otvorenog srca i kluba ugošćujemo  Moto klubove iz cijele Europe kao i individualne motoriste na proputovanjima.

Organiziramo ili sudjelujemo u humanitarnim akcijama,a  redovito podržavamo i događanja  drugih organizatora kao tehnička pomoć u pripremi ili osiguranju.

Kao Moto Mrazovi svake godine obilazimo dječje vrtiće i škole Konavala i Župe dubrovačke,uz prigodno sviranje,pjevanje i darove.

Kalendarsku godinu Klub tradicionalno završava vožnjom na Staru godinu, obilazeći prijatelje uz najbolje želje i čestitke za nadolazeću Novu motociklističku godinu.

Club House

Prostorije Moto Kluba

Club House u Izgradnji